Jeg er en matentusiast og brenner for kvalitetsråvarer og kontinuerlig faglig utvikling. Jeg fokuserer på smak og kvalitet. Når andre leser skjønnlitteratur, leser jeg tekniske fagbøker om baking. Jeg har innsett at teknisk presisjon er krevende men nødvendig hvis man skal bake saftige bakst uten kunstige tilsetningsstoffer. Jeg har trent på dette i mange år.

Jeg lager saftige brød med en sprø, mørk og karamellisert skorpe som har mye smak. Det er ikke lett å få til, spesielt i en vanlig ovn hjemme. Jeg bruker langsomme metoder som gir en fin struktur, smak og aroma. Du vil merke forskjell mellom mine brød og det du kjøper i butikken eller hos en baker som masseproduserer brødene sine.

Jeg bruker de beste råvarene, blant annet organisk stenmalt emmer og rugmel fra Holli Mølle i Spydeberg.

Navnet Calmeyer er en hyllest til bestemoren min som var meget dyktig på kjøkkenet.

Vil du se mer av bakverkene mine? Ta en titt på min personlige blog:

A Baking Brit in Oslo

Vil du støtte Calmeyer hjemmebakeri ved å kjøpe en t-skjorte eller en paraply? Det kan du gjøre på supporter-nettbutikken vår. Tusen takk, din støtte betyr mye!